Danskkursus for dig, der allerede kan dansk, men har brug for at blive bedre både skriftligt og mundtligt. 

Do you need to learn Danish and do you have a computer? Then you can learn Danish from home and when it is convenient for you. 

You get the best from both worlds. You work on your own, when you have time - and also meet online or offline with your teacher. That way you can get answers to questions you might have - improve your oral language and get feedback and inspiration to your efforts to learn Danish. 

"Spansk for dig" er et kursus for dig, der ikke har mulighed for, eller lyst til, at følge et traditionelt kursus, men alligevel gerne vil have den støtte, der ligger i at få tilbagemeldinger fra en lærer og ikke bare følge et ”lær det selv kursus” på nettet.

Jeg tilbyder for nuværende to spansk-kurser: ét for begyndere og ét for dig der allerede kan lidt spansk og gerne vil være bedre.


"Bliv bedre til engelsk" er et kursus for dig, der ikke har mulighed for, eller lyst til, at følge et traditionelt kursus, men alligevel gerne vil have den støtte, der ligger i at få tilbagemeldinger fra en lærer og ikke bare følge et ”lær det selv kursus” på nettet.

Jeg afdækker dit niveau og vi planlægger kurset i fællesskab, så det kommer til at passe til dit behov. 

Kursus for medarbejdere hos Vertica

Formålet med kurset er at styrke jeres dansk: 

  • udvide ordforråd
  • bedre udtale
  • sikrere sætnings-konstruktion og grammatik